Hovädzia sviečková

Hovädzia sviečková

Suroviny

Hovädzia sviečková

Hovädzia sviečková

Čas prípravy: 15 min

späť

Hovädzia sviečková

Suroviny pre 2 osoby

  • 200 – 400 g hovädzej sviečkovej
  • soľ
  • farebné korenie

Príprava

Pretože je mäso pri tomto spôsobe balenia už uležané, nie je treba ho nakladať. Najjednoduchším spôsobom je teda mäso osoliť a dať na gril. Počas grilovania môžeme potierať olivovým olejom alebo rosiť červeným vínom.

Na záver mäso posypeme čerstvo namletým farebným korením. Podávame s grilovanou červenou cibuľkou v alobale a s celozrnným ražným chlebom od Penamu.

TIP:

  • sviečkovú grilujeme podľa chuti na rare, medium, well done.
  • rare - mäso je na dotyk mäkšie
  • medium – mäso je stredne tuhé na dotyk
  • wel done – mäso ja na dotyk tuhšie

Dobrú chuť!

počet príspevkov: 0
posledný príspevok:
Hodnotenie:

Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet

Penam HYZA

Nákupný zoznam

Hovädzia sviečková

1. 200 – 400 g hovädzej sviečkovej

2. soľ

3. farebné korenie

4. chlieb celozrnný ražný Penam

vytlačiť poslať cez sms