Jahňacie kotletky

Jahňacie kotletky

Suroviny

Jahňacie kotletky

Jahňacie kotletky

Čas prípravy: 45 min

späť

Jahňacie kotletky

Suroviny pre 2 osoby

  • 4 jahňacie kotletky
  • ocot balzamiko
  • tymián
  • rozmarín
  • olivový olej
  • soľ, farebné korenie

Príprava

V miske zmiešame nasekané bylinky, ocot balzamiko a olej. Mäso vložíme do marinády tak, aby bolo celé ponorené, a necháme odležať, najlepšie do druhého dňa. Pred grilovaním mäso očistíme od byliniek a grilujeme. Necháme ho zatiahnuť z oboch strán, osolíme a ďalej grilujeme. Na záver potrierame marinádou. Podávame napr. so spareným cukrovým hráškom a tekvicovým chlebom od Penamu.

TIP:

Mäso nevysušujeme, najlepšie je trošku ružovkasté.

Dobrú chuť!

počet príspevkov: 0
posledný príspevok:
Hodnotenie:

Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet

Penam HYZA

Nákupný zoznam

Jahňacie kotletky

1. 4 jahňacie kotletky

2. ocot balzamiko

3. tymián

4. rozmarín

5. olivový olej

6. soľ, farebné korenie

7. chlieb tekvicový Penam

vytlačiť poslať cez sms