Pstruh na grile

Pstruh na grile

Suroviny

Pstruh na grile

Pstruh na grile

Čas prípravy: 45 min

späť

Pstruh na grile

Suroviny pre 2 osoby

  • 2 veľké pstruhy
  • ½ citróna
  • hrubá soľ
  • 0,5 dl olivového oleja
  • čerstvá petržlenová vňať
  • farebné korenie
  • čerstvá bageta Penam

Príprava

V mažiari utrieme hrubú soľ, vňať a citrónovú šťavu, po chvíľke prilejeme olivový olej. Vzniknutou marinádou potrieme očisteného pstruha aj zvnútra. Dáme na gril. Počas grilovania potierame zvyšnou marinádou. Na záver zľahka posypeme čerstvo namletým farebným korením. Podávame so svetlou bagetkou od Penamu a rukolou.

TIP:

  • pstruha môžeme pred grilovaním filetovať
  • dobre sa griluje na špeciálnej grilovacej mriežke na ryby (bežne v obchodoch)

Dobrú chuť!

počet príspevkov: 0
posledný príspevok:
Hodnotenie:

Zadávať príspevky do diskusie a hodnotiť recept môžu len registrovaní užívatelia. Založiť nový účet

HYZA Penam

Nákupný zoznam

Pstruh na grile

1. 2 veľké pstruhy

2. citrón

3. hrubá soľ

4. olivový olej

5. čerstvá petržlenová vňať

6. farebné korenie

7. čerstvá bageta Penam

vytlačiť poslať cez sms